Înghețată Cu Brânză De Căpșuni
Dacă $ 4.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețata cu brânză de căpșuni ar putea fi o minunată fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1243 calorii. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt de prăjituri condimentat, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți untul de biscuiți pe o foaie de hârtie pergament folosind o spatulă offset sau de cauciuc, modelându-l într-un dreptunghi de aproximativ 10 pe 6 inci.
Transferați pergamentul pe o foaie de copt și puneți-l în congelator până când untul de biscuiți este rigid și bucățile se rup ușor, cel puțin 2 ore. (Nu va fi complet înghețat.)Între timp, așezați căpșunile și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică, nereactivă și amestecați pentru a acoperi căpșunile cu zahărul. Se pasează cu un masher de cartofi până când aproximativ jumătate din căpșuni sunt complet zdrobite, dar rămân câteva bucăți de dimensiuni medii, aproximativ 1 minut.
Așezați tigaia la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se formează bule de-a lungul marginii, aproximativ 3 minute. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața sosului cu o lingură și aruncați.
Adăugați 1/2 linguriță de coajă de lămâie și 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere completă, gătind până când spuma acoperă suprafața, aproximativ 1 minut.
Scoateți de pe foc și degresați și aruncați spuma.
Transferați sosul într-un vas mediu rezistent la căldură și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet, cel puțin 1 oră.Când untul de fursecuri și căpșunile sunt gata, așezați lingurița rămasă de coajă de lămâie, lingura rămasă de suc de lămâie, restul de 2/3 cană de zahăr, laptele și crema de brânză într-un blender și amestecați până se omogenizează. Congelați imediat într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Păstrați înghețata în vasul aparatului de înghețată.
Scoateți untul de biscuiți din congelator, rupeți - l în bucăți aspre de 1 până la 2 inci și pliați-le în înghețata finită cu o spatulă de cauciuc. (Lucrați rapid, deoarece untul de prăjituri se va înmuia și va fi dificil de manevrat pe măsură ce se încălzește.)
Adăugați sosul de căpșuni răcit și pliați până când este vizibil un vârtej gros.
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până se solidifică. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă. Înghețata poate fi păstrată până la 2 săptămâni.