Înghețată Cremoasă Cu Iarbă De Lămâie
Crema cremoasă de iarbă de lămâie necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 379 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, laptele condensat, smântâna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, Creveți Cu Iarbă De Lămâie, și Prea Bătrân Pentru Foo-Foo? {: Lemon Grass Strawberry Daiquiri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți smântâna, laptele condensat, iarba de lămâie într-o cratiță la foc mediu până când amestecul se aburește.
Se ia de pe foc înainte ca amestecul să fiarbă și se lasă să se absoarbă cel puțin 30 de minute, până la 1 oră și 30 de minute.
Reîncălziți amestecul de cremă la foc mediu până când începe să aburească.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic. Temperați gălbenușurile de ou turnând o cantitate mică de amestec fierbinte în timp ce bateți constant pentru a evita amestecarea ouălor.
Se toarnă amestecul cald de ou în amestecul de cremă. Continuați să gătiți și amestecați până când amestecul este capabil să acopere spatele unei linguri. Se strecoară amestecul printr-o sită pentru a îndepărta bucățile de iarbă de lămâie. La frigider până la rece.
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servirii moi".
Transferați înghețata într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.