Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Bourbon Pecan de la Trace. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 92g de grăsime, și un total de 1247 calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Înghețată Bourbon Pecan, și Pecan Torte cu frisca Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița așezată la foc mic până la mediu, amestecați împreună zahărul brun, ouăle, sarea și jumătate și jumătate până se omogenizează. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional (am agitat-o pe a mea constant) și gătiți încă 2 minute sau până când amestecul ajunge la 71° pe un termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Umăr
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o sită și într-un bol curat. Se amestecă smântâna, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasă să se răcească ușor — apoi se acoperă și se răcește bine-peste noapte este best.In o tigaie mica la foc mediu, saut pecan de la Euro in unt pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Strecurați-le din unt cu o lingură pliată și lăsați-le să se scurgă și să se răcească. Chop. Nu adăugați untul suplimentar la înghețată (sau cel puțin nu am făcut-o). Se amestecă bourbonul și pecanele tocate în amestecul de smântână și se toarnă în aparatul de înghețată. Chill pe instrucțiunile producătorului.Faceți profiterolele. Preîncălziți un cuptor la 425 de grade tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Se amestecă untul și sarea până când untul s-a topit; scoateți cratița de pe foc. Se amestecă făina până nu rămân bulgări uscate; amestecați ouăle, pe rând, adăugând următorul ou numai după ce ultimul a fost complet încorporat în amestec. Aruncați pasta de profiterol pe foaia de copt pregătită în bucăți distanțate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când produsele de patiserie s-au umflat și s-au rumenit, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se scoate din foaia de copt și se răcește pe o grătar la temperatura camerei.Bateți 1 cană de smântână grea până la vârfuri moi; amestecați zahărul cofetarilor și apa de trandafir până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți ceașca rămasă de smântână grea la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Apa De Trandafiri
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește și smooth.To asamblați, introduceți o gaură în fundul fiecărei produse de patiserie și umpleți cu crema de apă de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De Trandafiri
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
7
Așezați profiterolele umplute pe farfurii individuale de servire și acoperiți cu sosul cald. Profiterolele rămase pot fi păstrate sigilate într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile.