Îngheț De Var Mentolat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Minty Lime Freeze. Această rețetă servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză philadelphia neufchatel, covrigi, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Îngheț De Șerbet De Var, Îngheț De Zmeură-Var, și Var Philly Congela pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie rotundă de 9 inci cu foaie mare de folie de plastic, cu capete de folie care se extind peste lateral. Bateți Neufchatel și 1/4 cană de zahăr cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de gelatină uscată, coaja de tei și sucul; se amestecă bine.
Bateți biciul rece și menta; se toarnă în tigaia pregătită.
Combinați firimiturile de covrig, untul și zahărul rămas; se presară peste desert. Folosiți capete de folie de plastic pentru a apăsa ușor amestecul de firimituri în partea de sus a desertului.
Congelați 3 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfurie; îndepărtați tigaia și folia de plastic.
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei 15 min. pentru a înmuia ușor înainte de tăiere pentru a servi.