Împachetări ușoare și ușoare de salată de inspirație Thailandeză

Învelișurile ușoare și ușoare de salată de inspirație thailandeză sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 153 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. 981 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune, sare, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Împachetări Ușoare De Salată De Pui Thailandeză, Salată Ușoară De Salată De Ouă, și Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, uleiul de susan, chile și sarea într-un castron mediu.Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați creveții și fierbeți până la roz, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și aruncați creveții în amestecul de suc de lămâie, amestecând pentru a acoperi. Se dă la frigider timp de 10 până la 15 minute.Așezați frunzele de salată pe un blat cu capetele tulpinii spre dvs. Apăsați pe" spini " până când auziți o criză pentru a ușura rularea.Împărțiți morcovul, daikonul și germenii printre frunze, așezându-le în centre spre fund. Împărțiți creveții între frunze și presărați alunele tocate, dacă folosiți.
Rulați salata verde de jos în sus.
Așezați fiecare rolă, cu cusătura în jos, pe o foaie de folie de plastic, înfășurați bine și dați-o la frigider timp de 15 minute.
Îndepărtați folia; tăiați rulourile în jumătate și serviți.