Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ușor împachetările cu porumb și fasole neagră. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați salsa, tortilla de făină, sos de porumb și unt de vale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Împachetări de porumb și fasole neagră, Împachetări de porumb și fasole neagră, și Friptură de Sud-Vest, porumb și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Gatiti porumb congelat conform indicatiilor de pe SAC; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Congelat
2
Într-un castron mare, amestecați porumb, fasole, ardei iute, ceapă verde și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Ardei Iute
Fasole
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
4
Pentru a servi, lingurați aproximativ 1/2 cană amestec de porumb pe fiecare tortilla; se acoperă cu 1 lingură fiecare de smântână, salsa și brânză. Îndoiți partea de jos; pliați părțile laterale pentru a închide umplutura.