Împachetări cu carne de vită Mozzarella

Mozzarella beef wraps ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 1117 calorii, 98G de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $11.79 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper sunblush de la blatul de delicatese, busuioc, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Împachetări Proaspete De Mozzarella Marinate Cu Ierburi, Împachetări Ușoare De Vinete, Mozzarella Și Șuncă, și Împachetări Proaspete De Mozzarella Marinate Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Condimentați fripturile, așezați câteva frunze de busuioc pe fiecare și împărțiți mozzarella între ele. Aduceți părțile laterale ale fripturilor împreună pentru a face un colet deschis, asigurând marginile cu un băț de cocktail. Dacă faceți până la o zi înainte, acoperiți și răciți.
Încălziți o formă de prăjire pe bază de greu la foc mare, adăugați uleiul și rumeniți carnea de vită pe toate părțile, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 min în total, iar carnea va fi în continuare rară la mijloc.
Adăugați ardeii, uleiul și măslinele în cositor, turnați peste oțet, apoi prăjiți 2-3 minute pentru mediu rar, mai mult pentru bine făcut. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească până la 5 minute. Împrăștiați busuiocul rămas înainte de servire.