Îmi plac surprizele-partea a II-a

Îmi plac surprizele-partea a II-a
Îmi plac surprizele-partea a II-a este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 613 calorii, 48G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rip doug, strop de sos tabasco, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșe S ' Mores: Parțial Hrănitoare, Parțial Îngăduință, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Surprize Înghețate pentru rețete similare.

Ingrediente

4creveți și cu veneUsturoi Picant AioliUsturoi Picant Aioli4creveți și cu veneAioliAioli2Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)4creveți și cu veneFelul PrincipalFelul Principal4creveți și cu veneM-am gândit cum să-l pregătesc pe Doug. Doug a fost un pește special. Am trecut prin atât de multe și a meritat o pregătire demnă / rămas bunM-am gândit cum să-l pregătesc pe Doug. Doug a fost un pește special. Am trecut prin atât de multe și a meritat o pregătire demnă / rămas bun4creveți și cu venePeștePește4creveți și cu veneÎn timp ce peștele se marinează, fierbeți apa pentru abur. Când apa începe să fiarbă, adăugați jumătățile de ghimbir și continuați până când apa ajunge la fierbere. Introduceți aburulÎn timp ce peștele se marinează, fierbeți apa pentru abur. Când apa începe să fiarbă, adăugați jumătățile de ghimbir și continuați până când apa ajunge la fierbere. Introduceți aburul12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1inchghimbir, tăiat în jumătateghimbir, tăiat în jumătate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir, decojit și tocatghimbir, decojit și tocat3inchghimbir, decojit și feliat în runde de 1/4ghimbir, decojit și feliat în runde de 1/4"4creveți și cu veneGhimbir Aburit Întreg Roșu Snapper Usturoi Picant AioliGhimbir Aburit Întreg Roșu Snapper Usturoi Picant Aioli4creveți și cu venebucăți mici de ananasbucăți mici de ananas1suc de lamaiesuc de lamaie4creveți și cu veneMarinadaMarinada591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului4creveți și cu venepentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1Bucăți de caramele Heath Barceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)4creveți și cu veneÎmi plac surprizele-partea a II-aÎmi plac surprizele-partea a II-a22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1snapper roșu întreg, curățat și scalat (orice dimensiune va face atâta timp cât se potrivește în aburul dvs. - am folosit unul care era în jur de 1 lb)snapper roșu întreg, curățat și scalat (orice dimensiune va face atâta timp cât se potrivește în aburul dvs. - am folosit unul care era în jur de 1 lb)4creveți și cu venebrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1Bucăți de caramele Heath BarSos TabascoSos Tabasco1dashSos TabascoSos Tabasco791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2009de Tokyo Terrace pe 28 maide Tokyo Terrace pe 28 mai4creveți și cu veneNu, nu îți imaginezi lucruri. Doug este, de fapt, pe o farfurie gata de mâncatNu, nu îți imaginezi lucruri. Doug este, de fapt, pe o farfurie gata de mâncat4creveți și cu veneRIP DougRIP Doug4creveți și cu veneIdeea este că Doug și-a îndeplinit călătoria vieții de a ajunge în stomacul meu. Trist, dar adevărat. Și deliciosIdeea este că Doug și-a îndeplinit călătoria vieții de a ajunge în stomacul meu. Trist, dar adevărat. Și delicios4creveți și cu veneMultiMulti4creveți și cu veneAtenție: pentru aceia dintre voi care s-au atașat de Doug, Red snapper, după ultima mea postare, poate doriți să vă pregătiți. Acest lucru poate fi deranjantAtenție: pentru aceia dintre voi care s-au atașat de Doug, Red snapper, după ultima mea postare, poate doriți să vă pregătiți. Acest lucru poate fi deranjant
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista