Zuppa Toscana
Zuppa Toscanan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi, cârnați, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zuppa Toscana, Zuppa Toscana, și Zuppa Toscana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Puneți legăturile de cârnați pe o foaie de copt și coaceți timp de 25 de minute sau până când ați terminat.
Tăiați pe jumătate în lungime, apoi tăiați într-un unghi în felii de 1/2 inch.
Puneți ceapa și slănina într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu până când ceapa este aproape limpede.
Scoateți slănina și sfărâmați. Pune deoparte.
Adăugați usturoiul în ceapă și gătiți încă 1 minut.
Adăugați baza de pui sau bulionul, apa și cartofii, fierbeți 15 minute.
Adăugați slănină mărunțită, cârnați, varză și smântână. Se fierbe 4 minute și se servește.