Zucchini Vichyssoise

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Zucchini Vichyssoise ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 181 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 230 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de dovlecei, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Zucchini Vichyssoise, Zucchini și șofran Vichyssoise cu scoici, și Vichyssoise.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți untul și uleiul într-un vas mare, adăugați prazul și sotati la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Adăugați cartofii, dovleceii, bulionul de pui, sarea și piperul; aduceți la fierbere; apoi coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Se răcește câteva minute și apoi se procesează printr-o moară de alimente prevăzută cu discul mediu.
Adăugați smântâna și condimentați după gust.
Se servește fie rece, fie fierbinte, garnisit cu arpagic tocat și/sau dovlecei.