Zucchini Umpluți Proveniali
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii umpluți proven. Această rețetă servește 8. O porție conține 340 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de slănină, ulei de măsline, măsline calamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovlecel Provensal, Dovlecei Roșii Provensale, și Supă De Dovlecei Cu Linte Provensală.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați o felie subțire de pe vârfurile dovlecelului și rezervați. Folosind o lingură mică, scoateți carnea și tăiați-o fin. Condimentați cupele de dovlecei cu sare și piper și întoarceți-le cu susul în jos pentru a se scurge timp de 15 minute. Așezați cupele cu partea dreaptă în sus pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați slănina și gătiți la foc mic până când grăsimea este redată, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul roșu și usturoiul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați carnea de porc măcinată, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rupând carnea, până când este în mare parte albă.
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Adăugați dovleceii tocați și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile de pâine, măslinele, busuiocul, parmezanul, roșiile uscate la soare și cimbru.
Umpleți umplutura în cupele de dovlecei, acoperiți cu capacele și coaceți în cuptor timp de 50 de minute.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.