Zucchini Ricotta Frittata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovlecelul Ricotta Frittatan. Această rețetă face 3 porții cu 401 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 802 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, brânză ricotta, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Frittata De Dovlecei, Mentă Și Ricotta, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
Instrucțiuni
Bateți ouăle într-un castron mediu.
Adăugați ricotta și parmezanul și bateți pentru a combina. Se amestecă sarea, piperul negru proaspăt măcinat, busuiocul și cimbru. Pune deoparte.
Saut 8 felii de dovlecel:
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie fără stick de 10 inci, rezistentă la cuptor, la înălțime medie.
Când uleiul este fierbinte și începe să strălucească, adăugați feliile de dovlecel. Se amestecă astfel încât feliile de dovlecel să fie acoperite cu o parte din ulei.
Gatiti, amestecand doar ocazional (daca amestecati prea mult dovleceii nu se rumenesc), pana cand feliile de dovlecel se rumenesc usor, aproximativ 5-6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați dovlecelul să se răcească în tigaie timp de 30 de secunde, apoi transferați-l în vasul cu ouăle.
Turnați amestecul de ouă în tigaie și gătiți: la foc mediu, reîncălziți tigaia până când uleiul din tigaie este fierbinte. Ar trebui să rămână câteva linguri de ulei în tigaie, dacă nu, adăugați câteva. Când uleiul este fierbinte, turnați amestecul de ouă și dovlecei în tigaie.
Fără a amesteca, lăsați amestecul de ouă să gătească timp de 2 până la 3 minute. Rulați o spatulă de-a lungul marginii frittatei, separând marginile fierte de tigaie pe măsură ce ouăle se gătesc.
Continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult sau până când partea de jos este maro aurie și partea de sus începe să se stabilească. Va fi încă ușor curgător la mijloc.
Finalizați sub broiler: setați raftul superior la 5 inci de elementul de încălzire din cuptor. Preîncălziți broilerul cuptorului. Odată ce partea superioară a frittatei a început să se așeze în tigaia de pe aragaz, scoateți tigaia din aragaz și puneți-o în cuptor.
Păstrați ușa cuptorului ușor deschisă dacă doriți și lăsați mânerul tigaiei să iasă din cuptor prin ușa deschisă.
Gatiti sub broiler pana cand blatul incepe sa se rumeneasca usor, aproximativ 2 minute.
(Alternativ, în loc să folosiți broilerul, puteți așeza o farfurie cu fața în jos deasupra tigaiei. Întoarceți tigaia pentru a elibera frittata pe farfurie. Glisați frittata din farfurie înapoi în tigaie.
Lăsați să gătească încă câteva minute până când fundul se rumeneste.
Lăsați să se odihnească în tigaie timp de 2 până la 3 minute pentru a-i permite să se fixeze.)
A servi: glisați frittata din tigaie pe o farfurie de servire.
Se lasă să se răcească un minut sau două și se taie în pene.
Vin recomandat: Vin Spumant
Frittata poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut (Split)]()
Laurent-Perrier Brut (Split)
Amiralul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă 'Liqueur d' Expedition ' și șampania este maturată pentru încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu note de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu mâncarea.