Zucchini Linguine cu ierburi
Zucchini Linguine cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 534 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sare și piper, linguine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Zucchini Linguine Cu Ierburi, Linguine cu roșii, dovlecei și ierburi, și Linguine cu roșii, dovlecei și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină, julienne dovlecelul pe lungime, oprindu-se Când ajungeți la centrele de semințe. Ar trebui să aveți 12 căni ambalate de șuvițe de dovlecei.
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, topiți untul.
Adăugați dovleceii și ceapa verde, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când dovleceii se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă.
Adăugați pastele în tigaie împreună cu tarhonul tocat, cimbru, coaja de lămâie și brânza pecorino și aruncați bine.
Adăugați apa rezervată pentru paste și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 3 minute.
Se transferă în farfurii, se ornează cu tarhon și brânză rasă și se servește.