Zucchini la grătar cu umplutură de cuscus, spanac și Feta

Dovlecelul la grătar cu umplutură de cuscus, spanac și feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 175 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de legume, scânduri de grătar de cedru, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Umplutură de cuscus și spanac, Cuscus de dovlecei și ciuperci cu brânză feta, și Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândurile în apă 1 oră; scurgere.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți bulionul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere.
Adăugați șalotă și spanac; gatiti 5 minute. Se amestecă cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă brânza și următoarele 5 ingrediente (prin piper).
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Presărați sare uniform peste dovlecei. Lingură aproximativ 2/3 cană de umplutură în fiecare jumătate de dovlecel.
Așezați scândurile pe grătar; grătiți 3 minute sau până când sunt ușor carbonizate. Întoarceți scândurile; așezați dovleceii pe părțile carbonizate ale scândurilor. Capac; grătar 12 minute sau până se înmoaie.