Zucchini Gratin
Zucchini Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de piper, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini e Pomodori Gratinati (Zucchini si rosii gratinate), Zucchini Gratin, și Zucchini Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Topiți untul într-o tigaie foarte mare (12 inci) și gătiți ceapa la foc mic timp de 20 de minute sau până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați dovleceii și gătiți, acoperiți, timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați sarea, piperul și nucșoara și gătiți neacoperite încă 5 minute. Se amestecă făina.
Adăugați laptele fierbinte și gătiți la foc mic timp de câteva minute, până când face un sos.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 8 x 10 inci.
Combinați firimiturile de pâine și Gruyere și presărați deasupra amestecului de dovlecei. Punctați cu 1 lingură de unt tăiat în bucăți mici și coaceți timp de 20 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc.