Zucchini Fusilli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 379 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fusilli Cu Dovlecei Și Brânză De Capră, Fusilli Cu Dovlecei Crudi, Mascarpone Și Ricotta, și Fusilli De Somon Cu Dovlecei Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Între timp, tăiați și aruncați capetele dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați fiecare dovlecel în 3-până la 4-in. lungimi; tăiați fiecare lungime în 1/4 - până la 1/2-in.- chibrituri groase și puse deoparte. Se toacă usturoiul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
3
Tăiați frunzele de busuioc în panglici subțiri și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți nucile de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, topiți 1 lingură. unt cu 2 lingurițe. ulei de măsline. Creșteți căldura la mare și adăugați jumătate din dovlecei și 1/4 linguriță. sare. Gatiti dovleceii, amestecand frecvent, pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Transferați dovleceii pe o farfurie cu o lingură cu fante, lăsând cât mai mult din unt și ulei în tigaie. Repetați cu dovleceii rămași și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 lingură rămasă. sare și fusilli la apă clocotită și gătiți până când pastele sunt fragede la mușcătură, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
9
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Între timp, încălziți tigaia rezervată la foc mediu-mare, adăugați 1 linguriță rămasă. uleiul de măsline și usturoiul tocat și gătiți până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați dovlecei și nuci de pin rezervate. Gatiti, amestecand, pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
12
Adăugați amestecul de dovlecei și busuiocul rezervat la fusilli fierți și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli Gătite
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Busuioc
13
Adăugați 1/2 cană parmezan și 1 lingură rămasă. unt. Aruncați până se topește untul și totul este bine combinat. Împărțiți între 6 farfurii sau boluri pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Se presară cu 1/2 cană parmezan rămasă și se servește imediat.