Zucchini Fusilli
Zucchini Fusilli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 379 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fusilli Cu Dovlecei Și Brânză De Capră, Fusilli Cu Dovlecei Crudi, Mascarpone Și Ricotta, și Fusilli De Somon Cu Dovlecei Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Între timp, tăiați și aruncați capetele dovlecelului.
Tăiați fiecare dovlecel în 3-până la 4-in. lungimi; tăiați fiecare lungime în 1/4 - până la 1/2-in.- chibrituri groase și puse deoparte. Se toacă usturoiul și se lasă deoparte.
Tăiați frunzele de busuioc în panglici subțiri și lăsați-le deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți nucile de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, topiți 1 lingură. unt cu 2 lingurițe. ulei de măsline. Creșteți căldura la mare și adăugați jumătate din dovlecei și 1/4 linguriță. sare. Gatiti dovleceii, amestecand frecvent, pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați dovleceii pe o farfurie cu o lingură cu fante, lăsând cât mai mult din unt și ulei în tigaie. Repetați cu dovleceii rămași și 1/4 linguriță. sare.
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați.
Adăugați 1 lingură rămasă. sare și fusilli la apă clocotită și gătiți până când pastele sunt fragede la mușcătură, 5 până la 10 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Între timp, încălziți tigaia rezervată la foc mediu-mare, adăugați 1 linguriță rămasă. uleiul de măsline și usturoiul tocat și gătiți până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovlecei și nuci de pin rezervate. Gatiti, amestecand, pana se combina bine.
Adăugați amestecul de dovlecei și busuiocul rezervat la fusilli fierți și aruncați pentru a combina.
Adăugați 1/2 cană parmezan și 1 lingură rămasă. unt. Aruncați până se topește untul și totul este bine combinat. Împărțiți între 6 farfurii sau boluri pentru paste.
Se presară cu 1/2 cană parmezan rămasă și se servește imediat.