Zucchini cu sos de parmezan

Zucchini cu sos de parmezan
Dovleceii cu sos de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză de arpagic și ceapă philadelphia, dovlecei, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de morcov și parmezan de dovlecei, Pastan de pui de dovlecel în sos de parmezan de roșii, și Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati legumele in ulei incins in tigaie mare 5 pana la 7 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, amestecați ingredientele rămase într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana cand crema de branza se topeste complet si amestecul este bine amestecat si incalzit, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Serviți sosul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista