Zmeură-Ciocolată Albă Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 35 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 119 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zmeură, ouă plus gălbenușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată albă zmeură Cheesecake Baruri, Ciocolată Albă Zmeură Cheesecake Baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un robot de bucătărie, amestecați prăjiturile cu napolitane până când sunt zdrobite complet.
Se transferă într-un castron, se toarnă untul topit și se amestecă până când firimiturile sunt umezite uniform.
Turnați firimiturile într-o tigaie pătrată de 9 inci și folosiți degetele pentru a apăsa într-un strat uniform peste fund și aproximativ 1/2 inch în sus pe laturile tigaiei.
Coaceți timp de 8 minute, până când este ferm.
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet. Reduceți temperatura cuptorului la 121°.
Combinați zmeura și 1 lingură. zahăr într-un robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron; aruncați solidele. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză și rămânând 1/4 cană plus 1 lingură. zahăr până la neted.
Adăugați ouăle și gălbenușurile pe rând, bătând scurt după fiecare adăugare.
Adăugați făină și vanilie și amestecați doar până se combină. Îndoiți în ciocolată albă.
Se toarnă amestecul de cheesecake peste crusta răcită, răspândind uniform. Aruncați linguri de piure de zmeură deasupra și, folosind o scobitoare, trageți piureul de zmeură prin cheesecake pentru a crea un efect marmorat, având grijă să nu trageți crusta.
Coaceți până când marginile sunt aurii palide și cheesecake-ul este așezat doar în Centru, 1 oră și 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească complet pe o grătar, apoi se acoperă și se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 2 ore.