Ziua Recunostintei Stele cidru ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 180 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, miere, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cidru de mere condimentat cu anason stelat, Curcan cu saramură de cidru cu anason stelat și scorțișoară, și Ziua Recunostintei Cidru Sangria.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste 1/2 cană de flori uscate de hibiscus (jamaica) și se lasă să se absoarbă 5 minute. Între timp, încălziți 4 căni de nectar de pere, 2 căni de vin roșu, 1/4 cană de suc de lămâie și 2 anason stelat la foc mic. Se strecoară infuzia de hibiscus într-un ulcior mare, se adaugă amestecul de nectar de pere și se amestecă 1/3 cană de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus Uscat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nectar De Pere
Chile Scotch Bonet, Tocat
Hibiscus
Semințe De Leuștean Pudră
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Serviți cald în cani.
3
Ornează fiecare porție cu un anason stelat întreg și pene proaspete de pere, dacă vrei.