Ziua Recunostintei Pionier-Stil Planta Prăjită Turcia
Ziua Recunostintei stil pionier planta prăjită curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1333 calorii, 157g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept de curcan prăjit cu ierburi și umplutură (Ziua Recunoștinței pentru o mulțime mică), Resturi de Ziua Recunostintei: Sichuan-stil fierbinte și Numbing felii de curcan, și Prăjită Ziua Recunostintei Turcia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
2
Combinați untul, Salvia, rozmarinul, cimbrul și pătrunjelul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Pătrunjel
Unt
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Condimentează cavitatea curcanului cu sare și piper și umple cavitatea cu jumătate din morcovi, țelină și ceapă. Frecați întregul curcan cu unt de plante și condimentați liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
Unt
țelină
Toată Turcia
Ceapă
Condimente Uscate Freca
5
Puneți 4 căni din bulionul de pui într-o cratiță medie și păstrați la cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Așezați legumele rămase pe fundul unei tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Puneți curcanul deasupra legumelor, dați la cuptor și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, 45 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F și continuați să prăjiți, lipind cu stocul cald de pui la fiecare 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 160 de grade F, cu aproximativ 2 până la 2 1/4 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Legume
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Scoateți curcanul din cuptor, transferați-l pe foaia de copt și cortul liber cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Strecurați lichidul de gătit din tigaia de prăjire într-o cratiță medie (ar trebui să fie aproximativ 4 căni, dacă nu, adăugați mai mult stoc pentru a face 4 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați gâtul, aduceți la fierbere, adăugați frunzele de salvie, îndepărtați-le de pe foc și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Scoateți frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Bateti in stoc si gatiti pana se ingroasa si neteda, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sarea și piperul și salvia tocată.