Ziti La Cuptor Plus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ziti plus la cuptor. Pentru $2.8 pe portie, primești un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 965 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Un amestec de ulei de măsline, rigatoni, brânză ricotta de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu-mic; gatiti si amestecati usturoiul in uleiul incins pana se rumeneste usor, 1-2 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Se amestecă carnea de vită măcinată în usturoi.
Adăugați roșiile zdrobite și piureul de roșii în amestecul de carne de vită măcinată; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți vasul și fierbeți amestecul, amestecând ocazional, până când aromele s-au amestecat, aproximativ 2 ore.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți legăturile de cârnați în tigaia fierbinte până se rumenesc și nu mai roz în centru, 10 până la 15 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Feliați cârnații în runde de 1/4 inch. Se amestecă cârnații, ardeiul gras verde și ceapa în sosul de roșii care fierbe; gatiti, amestecand ocazional pana cand ardeiul gras si ceapa se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti rigatoni in apa clocotita, amestecand ocazional pana la fiert, dar ferm pana la muscatura, 10 pana la 11 minute.
Scurgeți și readuceți rigatoni în oală.
Tăiați aproximativ 3/4 mozzarella în cuburi de 1/8 inch.
Se amestecă mozzarella cubată cu brânză ricotta într-un castron. Se amestecă amestecul de brânză în rigatoni fierți până când brânza mozzarella începe să se topească.
Se toarnă amestecul de rigatoni-brânză în 2 caserole mari; adăugați sos de carne de roșii. Aruncă bine.
Feliați restul de brânză mozzarella și aranjați deasupra amestecurilor rigatoni.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza mozzarella este topită și rumenită, aproximativ 45 de minute.