Ziti La Cuptor Cu Dovleac

Ziti La Cuptor Cu Dovleac
Rețeta Ziti coaptă de dovleac ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 594 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime per portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 461 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, cârnați, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Dovleac-Salvie Ziti Coapte, Dovleac ziti coapte cu salvie, și Ziti cu dovleac: Ziti alla Zucca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Unt (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
8 uncii ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu pana cand grasimea este redata aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată, scurgeți pe prosoape de hârtie și dați deoparte. Aruncați orice grăsime din tigaie în exces de 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și uleiul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie; aproximativ 3 minute. Se amestecă piureul de dovleac, bulionul de pui și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă împreună și se adaugă sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 5 minute. Se amestecă smântâna și cârnații. Se fierbe până când sosul se îmbină și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați pastele fierte și pătrunjelul în tigaie și aruncați ușor toate ingredientele împreună pentru a acoperi. Împărțiți amestecul rigatoni între cele 8 ramekine preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Presărați blaturile fiecărui ramekin cu parmezan și coaceți timp de 35 de minute până când toppingul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista