Ziti coapte este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 595 calorii. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 11026 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de paste ziti, condimente, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ziti La Cuptor, Cel mai bun Ziti la cuptor BA, și Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Fierbeți pastele:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Încălziți o oală mare cu apă (2 litri de apă) la fierbere puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați o lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați pastele și gătiți la fierbere, neacoperite, până când pastele sunt al dente—comestibile, dar încă puțin ferme la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți pastele printr-o strecurătoare. Aruncați cu puțin ulei de măsline, astfel încât pastele să nu se lipească în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Rumeniti carnea: in timp ce apa se incalzeste in pasul anterior, incepeti cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, adăugați cârnații în vrac sau carnea măcinată. Rupeți orice bucăți mari de cârnați în timp ce gătește. Maro bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Nu amestecați atât de des sau va fi mai dificil ca carnea să se rumenească. Dacă folosiți carne de vită măcinată sau carne de porc în loc de cârnați, presărați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați ceapa și saut-ul, Apoi adăugați usturoiul, condimentele, apoi sosul de roșii: când carnea este în mare parte rumenită, adăugați ceapa și amestecați bine pentru a combina. Saut totul pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați usturoiul, rozmarinul sau busuiocul, condimentul Italian și fulgii de ardei roșu și amestecați pentru a combina. Gatiti 1 minut, apoi adaugati sosul de rosii si amestecati bine. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Întindeți un strat subțire de sos în fundul unei tigaie de caserolă de 9x13 inci, apoi punctați suprafața cu jumătate din brânza ricotta. Puneți o lingură de sos în paste, amestecați-o bine și apoi adăugați pastele în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Polonic
2
Se toarnă restul de sos peste paste, se pune brânza ricotta rămasă peste paste și se presară deasupra atât mozzarella, cât și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Se coace la cuptor la 350 de grade F până când blatul se rumeneste ușor și brânza se topește, aproximativ 20 de minute.