Ziti La Cuptor
Ziti coapte este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 595 calorii. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 11026 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de paste ziti, condimente, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ziti La Cuptor, Cel mai bun Ziti la cuptor BA, și Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu apă (2 litri de apă) la fierbere puternică.
Adăugați o lingură de sare.
Adăugați pastele și gătiți la fierbere, neacoperite, până când pastele sunt al dente—comestibile, dar încă puțin ferme la mușcătură.
Scurgeți pastele printr-o strecurătoare. Aruncați cu puțin ulei de măsline, astfel încât pastele să nu se lipească în timp ce faceți sosul.
Rumeniti carnea: in timp ce apa se incalzeste in pasul anterior, incepeti cu sosul.
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, adăugați cârnații în vrac sau carnea măcinată. Rupeți orice bucăți mari de cârnați în timp ce gătește. Maro bine.
Nu amestecați atât de des sau va fi mai dificil ca carnea să se rumenească. Dacă folosiți carne de vită măcinată sau carne de porc în loc de cârnați, presărați cu puțină sare.
Adăugați ceapa și saut-ul, Apoi adăugați usturoiul, condimentele, apoi sosul de roșii: când carnea este în mare parte rumenită, adăugați ceapa și amestecați bine pentru a combina. Saut totul pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați usturoiul, rozmarinul sau busuiocul, condimentul Italian și fulgii de ardei roșu și amestecați pentru a combina. Gatiti 1 minut, apoi adaugati sosul de rosii si amestecati bine. Aduceți la foc mic.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți un strat subțire de sos în fundul unei tigaie de caserolă de 9x13 inci, apoi punctați suprafața cu jumătate din brânza ricotta. Puneți o lingură de sos în paste, amestecați-o bine și apoi adăugați pastele în caserolă.
Se toarnă restul de sos peste paste, se pune brânza ricotta rămasă peste paste și se presară deasupra atât mozzarella, cât și parmezanul.
Se coace la cuptor la 350 de grade F până când blatul se rumeneste ușor și brânza se topește, aproximativ 20 de minute.