Zeppole de mere cu frisca de scortisoara
Apple Zeppole cu scorțișoară frisca ia în jurul valorii de 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $1.22 pe portie, primești o garnitură care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încearcă Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, Plăcintă cu mere în tigaie cu frișcă de scorțișoară, și Salată de fructe de nucă de mere cu scorțișoară de arțar de nucă de cocos frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie combinați untul, sarea, zahărul și apa la foc mediu. Aduceți la fierbere. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați făina. Puneți tigaia la foc mediu și amestecați continuu până când amestecul formează o bilă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați amestecul de făină într-un castron mediu. Folosind un mixer electric de mână la viteză mică, adăugați ouă, unul câte unul, încorporând fiecare ou complet înainte de a adăuga următorul. Bateți până se omogenizează.
Adăugați mărul ras și amestecați pentru a combina. Dacă nu prăjiți imediat, acoperiți cu folie de plastic și rezervați la frigider.
Combinați frișca, 2 linguri de zahăr de cofetărie și scorțișoară într-un
castron mediu. Bateți până se formează vârfuri moi medii.
Transferați frisca într-un vas de servit.
Între timp, turnați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 325 de grade F.
Folosind un mic scooper de înghețată sau 2 linguri mici, aruncați cu grijă o lingură rotunjită de aluat în uleiul de măsline fierbinte. Întoarceți zeppolul o dată sau de două ori și gătiți până devine auriu și umflat, aproximativ 4 minute. Prăjiți zeppolul în loturi pentru a nu supraaglomera tigaia.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați zeppolul într-un vas de servit și presărați cu zahăr pudră folosind o sită mică.
Serviți cu frisca de scorțișoară alături pentru scufundare.