Zece supă de fasole II

Zece supă de fasole II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați zece supă de fasole II. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți usturoi, sare, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați amestecul de fasole în apă peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Așezați fasolea înmuiată scursă, sosul de roșii, roșiile și ardeii iute, țelina, morcovii și cârnații în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
CârnațiCârnați
țelinățelină
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele și condimentați supa după gust cu sare, piper, condimente de pui, pudră de ceapă și usturoi. Se fierbe la foc mic timp de 8 până la 10 ore până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
Praf De CeapăPraf De Ceapă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
SupăSupă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista