Zece supă de fasole II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați zece supă de fasole II. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți usturoi, sare, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați amestecul de fasole în apă peste noapte.
Așezați fasolea înmuiată scursă, sosul de roșii, roșiile și ardeii iute, țelina, morcovii și cârnații în aragazul lent.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele și condimentați supa după gust cu sare, piper, condimente de pui, pudră de ceapă și usturoi. Se fierbe la foc mic timp de 8 până la 10 ore până când fasolea este fragedă.