Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat cu mărar

Zahărul brun prăjit lent și somonul vindecat de mărar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, mărar, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat de mărar, Somon vindecat cu zahăr brun și mărar, și mărar și somon vindecat cu sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Așezați peștele, cu pielea în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inch. Frecați amestecul de zahăr peste pește. Acoperiți și refrigerați 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 17
Ștergeți amestecul de zahăr rămas din pește cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în jos, în tigaie.
Coaceți la 175 timp de 1 oră și 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați maioneza și muștarul; se amestecă bine.
Serviți amestecul de maioneză cu pește.