Zabaglione

Zabaglione
Zabaglione este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 295 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 432 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Zabaglione, Zabaglione, și Ciocolata Zabaglione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile de ou și zahărul într-un vas mare, cu fund rotund, din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați coaja de lămâie rasă și un vârf de scorțișoară și o picătură de extract de vanilie în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Se toarnă vinul Marsala. Puteți folosi vermutul dulce ca înlocuitor pentru Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
VermutVermut
4
Umpleți jumătate o oală cu apă, aduceți apa la foc mic și reduceți focul la minim. Puneți tigaia sau vasul care conține amestecul de cremă peste apă; fundul vasului nu trebuie să atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Bateți amestecul de cremă, asigurându-vă că apa nu fierbe. Acest lucru asigură că o căldură blândă și uniformă îngroașă amestecul fără a-l coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Șoptirea captează aerul în gălbenușuri pentru un amestec ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Continuați să bateți timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul se triplează în volum, se spumează și devine palid. Când atinge consistența dorită, scoateți recipientul cu cremă din oală. Ușor îngroșat, crema poate fi folosită ca sos. Gătitul mai lung va îngroșa crema în continuare, oferindu-i textura de mousse. Continuați să bateți timp de un minut sau două pentru a preveni lipirea cremei de recipientul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Serviți crema cât este încă caldă sau, dacă doriți să o serviți rece, lăsați-o deoparte timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Bateți smântâna grea până formează vârfuri moi; adăugați frișca în crema răcită și folosiți un tel pentru a le împături ușor. Rezervați o parte din frisca pentru a servi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Puneți zabaglione în feluri de mâncare individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Serviți cu frișcă, fructe de pădure și/sau prăjituri, cum ar fi biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
BiscottiBiscotti
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista