Zabaglione
Zabaglione este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 295 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 432 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Zabaglione, Zabaglione, și Ciocolata Zabaglione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușurile de ou și zahărul într-un vas mare, cu fund rotund, din oțel inoxidabil.
Adăugați coaja de lămâie rasă și un vârf de scorțișoară și o picătură de extract de vanilie în amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă vinul Marsala. Puteți folosi vermutul dulce ca înlocuitor pentru Marsala.
Umpleți jumătate o oală cu apă, aduceți apa la foc mic și reduceți focul la minim. Puneți tigaia sau vasul care conține amestecul de cremă peste apă; fundul vasului nu trebuie să atingă apa.
Bateți amestecul de cremă, asigurându-vă că apa nu fierbe. Acest lucru asigură că o căldură blândă și uniformă îngroașă amestecul fără a-l coagula.
Șoptirea captează aerul în gălbenușuri pentru un amestec ușor și pufos.
Continuați să bateți timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul se triplează în volum, se spumează și devine palid. Când atinge consistența dorită, scoateți recipientul cu cremă din oală. Ușor îngroșat, crema poate fi folosită ca sos. Gătitul mai lung va îngroșa crema în continuare, oferindu-i textura de mousse. Continuați să bateți timp de un minut sau două pentru a preveni lipirea cremei de recipientul său.
Serviți crema cât este încă caldă sau, dacă doriți să o serviți rece, lăsați-o deoparte timp de aproximativ 15 minute.
Bateți smântâna grea până formează vârfuri moi; adăugați frișca în crema răcită și folosiți un tel pentru a le împături ușor. Rezervați o parte din frisca pentru a servi deasupra.
Puneți zabaglione în feluri de mâncare individuale.
Serviți cu frișcă, fructe de pădure și/sau prăjituri, cum ar fi biscotti.