Zabaglione

Zabaglione
Zabaglione este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 295 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 432 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Zabaglione, Zabaglione, și Ciocolata Zabaglione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile de ou și zahărul într-un vas mare, cu fund rotund, din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați coaja de lămâie rasă și un vârf de scorțișoară și o picătură de extract de vanilie în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3
Se toarnă vinul Marsala. Puteți folosi vermutul dulce ca înlocuitor pentru Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
VermutVermut
4
Umpleți jumătate o oală cu apă, aduceți apa la foc mic și reduceți focul la minim. Puneți tigaia sau vasul care conține amestecul de cremă peste apă; fundul vasului nu trebuie să atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Bateți amestecul de cremă, asigurându-vă că apa nu fierbe. Acest lucru asigură că o căldură blândă și uniformă îngroașă amestecul fără a-l coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Șoptirea captează aerul în gălbenușuri pentru un amestec ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Continuați să bateți timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul se triplează în volum, se spumează și devine palid. Când atinge consistența dorită, scoateți recipientul cu cremă din oală. Ușor îngroșat, crema poate fi folosită ca sos. Gătitul mai lung va îngroșa crema în continuare, oferindu-i textura de mousse. Continuați să bateți timp de un minut sau două pentru a preveni lipirea cremei de recipientul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Serviți crema cât este încă caldă sau, dacă doriți să o serviți rece, lăsați-o deoparte timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
9
Bateți smântâna grea până formează vârfuri moi; adăugați frișca în crema răcită și folosiți un tel pentru a le împături ușor. Rezervați o parte din frisca pentru a servi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Puneți zabaglione în feluri de mâncare individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Serviți cu frișcă, fructe de pădure și/sau prăjituri, cum ar fi biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
BiscottiBiscotti
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista