Yummy Carne De Vită

Yummy Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Yummy Beef. O porție conține 1214 calorii, 94G de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $10.84 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, usturoi, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Yummy Aragaz Lent Tocană De Vită, Carne de vită rapidă și ușoară și Broccoli - Yummy!, și Yummy Yummy macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și ardeiul gras verde și se sotează aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Se adaugă carnea și se sotează până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Transferați amestecul într-o farfurie de caserolă de 2 litri și turnați roșiile peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Acoperiți și coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de aproximativ 2 ore. (Notă: de asemenea, se poate face într-un aragaz lent pe setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.)
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista