Yukon Gold Chips

Chipsurile de aur Yukon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă, întreagă 30 și vegană are 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare, ulei vegetal, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Yukon via Vermont: Yukon clatite de cartofi de aur și sos de mere indesata, Pene De Aur Yukon Condimentate, și Gratin de cartofi de aur Yukon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți cartofii tăiați în fundul unei tigaie mare de prăjire într-un singur strat.
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi. Puneți o plită, de preferință peste 2 arzătoare, și gătiți la foc mic, amestecând des, mișcând tigaia după cum este necesar pentru a preveni punctele fierbinți, până când tuberculii sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă, ridicați cu atenție cartofii din când în când pentru a nu le lipi.
Creșteți căldura la mediu-scăzut (nu mai mare) și gătiți cartofii, amestecând des, până devin aurii și crocante, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară imediat cu sare.