Yucca la grătar cu sos Huancaina este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 652 calorii, 12g de proteine, și 49G de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ou fiert tare, măsline nicoise, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Yucca la grătar cu sos Huancaina, Cartofi cu sos Huanca (Papan a la Huanca), și Cartofi prăjiți cu sos Huancaina.
Instrucțiuni
1
Cojiți yucca și tăiați-o în 4 cilindri; apoi împărțiți în jumătate și scoateți rădăcina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manioc
2
Așezați yucca într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi yucca și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie furculița, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Manioc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Se unge cu unt și se pune pe grătar. Gatiti aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Între timp, într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, aji și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se ia de pe foc și se adaugă în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați brânză și ou fiert tare și amestecați. Stropiți încet în smântână grea și restul de 2 linguri de ulei până la consistența sosului. Reglați sarea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
11
Serviți yucca cu sos huancaina, garnisit cu ou fiert tare, măsline și coriandru.