Yuca prăjită cu maioneză picantă
Yuca prăjită cu maioneză picantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 4574 calorii, 4G de proteine, și 496g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ardei jalape, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ignam prăjit și maioneză picantă, Avocado BLT cu maioneză picantă și ouă prăjite, și Tomatillo prăjit și sandvișuri picante cu maioneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți yuca, împărțiți - o în jumătate transversal și tăiați-o în bastoane groase de 1/2 până la 3/4 inci.
Se pune într-o oală și se acoperă cu apă rece cu 2 inci. Condimentează bine cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește până se înmoaie și yuca începe să se sfărâme, aproximativ 15 minute.
În timp ce yuca gătește, combinați maioneză, aji amarillo, suc de lime, jalapeincormalo, coriandru și brânză în borcanul unui blender și amestecați la viteză mare până la omogenizare. Alternativ, amestecați într-un sus cu un blender de mână. Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar. Pune deoparte.
Când yuca este fiert, încălziți uleiul la 350 F într-o friteuză, cuptor olandez sau wok mare la foc mare. Reglați flacăra pentru a menține temperatura.
Adăugați yuca și gătiți, agitând și răsturnând frecvent, până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie și agitați pentru a se scurge. Se condimentează cu sare.
Serviți imediat cu sos pentru scufundare.