Yakitori de pui cu Scallions (kebaburi japoneze în stil tradițional)
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Yakitori de pui cu Scallions (stil tradițional Kebab japonez) ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 51G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 3,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, zahăr brun, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan Ahi ars, Grătar de pui Yakitori Kebabs, și Yakitori: pui japonez frigarui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul teriyaki, încălziți oțetul de vin de orez, zahărul brun, sosul de soia, ghimbirul și ceapa verde până la fierbere la foc mediu.
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2
Lăsați să gătească timp de 7 minute, apoi amestecați în suspensie de amidon de porumb și gătiți încă 3 minute sau cam asa ceva, pentru a permite să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
4
Aranjați cuburile de pui într-un recipient nereactiv superficial, cum ar fi un vas de copt din sticlă. Se condimentează cu sare și piper și se freacă în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Se toarnă sake-ul peste pui și apoi se toarnă sosul teriyaki. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 2 ore.
Începeți să înmuiați aproximativ 12 frigarui de bambus în apă, astfel încât să nu ardă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Încălziți grătarul și filetați bucăți alternative de pui și praz pe frigarui. Fiecare frigarui ar trebui să aibă aproximativ 3 bucăți de pui, iar fiecare porție va consta din 3 frigarui. Grătiți la foc indirect până când puiul este fraged, dar nu uscat, aproximativ 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling
Sauvignon Blanc, Sake și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Yakitori. Saktromentrum este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru sauvignon blanc sau riesling.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice pe bază de plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruitului, perei albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite pe palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate îmbucurătoare. Finisajul concentrat este clar, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!) dar se bucură ușor de ea însăși într-o zi fierbinte de vară. Noroc!