Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 249 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, coriandru măcinat, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Tamale Pot Pie, și Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea sau antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați chimenul, coriandrul, oregano,suficientă apă pentru a preveni lipirea, iar morcovii, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ardeii grași, dovleceii și chile, acoperiți și gătiți încă 5 minute.Se amestecă roșiile și fasolea, se acoperă și se fierbe timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați sare și piper negru după gust.Preîncălziți cuptorul la 400*.Pregătiți un 2-qt. caserola nereactivă cu spray de gătit sau un strat foarte ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți amestecul de legume-fasole în fundul vasului.Dacă utilizați brânza Cheddar, presărați-o uniform deasupra.Set aside.In un bol de amestecare, combinați bine făina de porumb, făina, sarea, praful de copt și coacerea soda.In un castron separat, bate albușuri de ou până la început la vârf, apoi se amestecă ușor în zară, și ulei.Împingeți ușor ingredientele umede în uscat, amestecând, până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se toarnă aluatul direct deasupra amestecului de legume-fasole, apăsându-l puțin cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când blatul este auriu și un cuțit introdus în topping iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Garnisiți cu scallions tocate, coriandru tocat și,dacă doriți, smântână fără grăsimi.Bucurați-vă!
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.