Western Bologna și Bacon Sub

Western Bologna și Bacon Sub
Western Bolognan și Bacon Sub este un fără lactate felul principal. O porție conține 558 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, oscar mayer bologna, oscar mayer center cut bacon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Glisoare De Slănină Occidentală Cu Caș De Brânză Prăjită, Un Sandviș Bologna Mai Bun, și Bologna Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți jumătatea inferioară a pâinii cu maioneză; întindeți jumătatea superioară cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Pâine De PâinePâine De Pâine
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2
Puneți salată, ceapă, bologna și slănină pe jumătatea inferioară a pâinii; acoperiți cu vârful pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BolognaBologna
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Tăiați transversal în patru bucăți pentru a servi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista