Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered
Nevoie de o curs principal fără lactate? Wasabi și carne de porc cu crustă Panko cu sos de soia Gingered ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 259 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Panko Crusted Fishwich-uri cu sos Tartar Wasabi, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon.
Instrucțiuni
Puneți panko într-un vas puțin adânc.
Așezați albușul de ou într-un alt vas superficial. Înmuiați carnea de porc în albuș de ou; dragă în panko.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; se presara cu sare.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ghimbir în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin wasabi) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă ceapa verde. Sos de lingură peste carne de porc.