Wasabi ars-somon glazurat cu orez "interzis"
Wasabi ars - somonul glazurat cu orez "interzis" este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți dezosate, pliculețe de ceai de iasomie, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ton Ahi Ars Glazurat Cu Unt De Wasabi, Tacos de somon înnegrit cu orez interzis și guacamole de Mango, și Somon prăjit în tigaie cu sos de Wasabi cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de susan într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați mango și amestecați adesea doar până când se încălzește, 1 1/2 până la 2 minute.
Răzuiți într-un blender și adăugați oțet; se învârte până se omogenizează, apoi se învârte în suficient vin alb sau apă pentru a da amestecului o consistență foarte subțire, turnabilă (aproximativ 1/4 cană).
Se toarnă sosul într-un ulcior mic, sigur pentru cuptorul cu microunde. Ștergeți tigaia curată.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați 2 căni de apă și pliculețele de ceai; aduceți la fierbere la foc mare.
Scoateți pungile de ceai și adăugați orez și 1/2 linguriță de sare; se amestecă, se acoperă și se aduce la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged pentru a mușca, 45 până la 55 de minute (aproximativ 20 de minute pentru orezul de iasomie).
Între timp, într-un castron mic, amestecați 2 1/2 linguri de apă, pudră de wasabi și miere până se omogenizează. Clătiți și uscați somonul.
Se toarnă ulei de măsline în tigaia rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mediu - mare. Când este fierbinte, așezați bucăți de somon în tigaie, cu pielea în jos; gătiți, întorcând o dată cu o spatulă largă, până se rumenesc ușor pe ambele părți, 3 până la 4 minute în total.
Scoateți tigaia de pe foc și periați amestecul de wasabi-miere peste blaturi de bucăți de somon, folosind totul.
Transferați tigaia cu somon într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350.
Coaceți doar până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 7 până la 10 minute.
Încălziți sosul de mango într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând ocazional, aproximativ 2 minute în total.
Transferați o bucată de somon pe fiecare dintre cele patru farfurii încălzite; lingurați orezul în mod egal alături (sau puneți somonul pe orez).
Stropiți mango pur în jurul somonului și orezului.
Garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți, și adăugați mai multă sare după gust.