Wainachsrollen
Wainachsrollen ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, untură, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună untul topit, untura topită, zahărul alb, zahărul brun și ouăle.
Se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și migdalele.
Rotiți aluatul în 2 bușteni cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci; refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Lăsați buștenii de aluat să se dezghețe aproximativ 5 minute.
Feliați aluatul în felii de aproximativ 1/4 inch grosime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute. Alternativă: puteți utiliza o ștampilă cookie, mucegai sau apăsați pentru aceste cookie-uri-după ce ați răcit aluatul, rola aluatul la 1/2" grosime și apăsați în jos pe jos la 1/4" grosime.