Vitel Forestiere
Forestiere de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, unt, stoc de vițel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Franceză Într-O Clipită: Tocană De Vițel Foresti, Pui Forestiere, și Escargot Forestiere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făinați ușor Cotletele de vițel și scuturați excesul. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați cotletele în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și aproape fierte.
Scoateți vițelul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Se sotează usturoiul și șalotele în tigaie până când șalotele sunt fragede. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți până când ciupercile încep să transpire.
Se toarnă vinul; gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând cu o lingură pentru a răzui fundul tigaiei.
Se toarnă în stoc și se fierbe 5 până la 10 minute sau până când lichidul începe să se reducă.
Întoarceți vițelul în tigaie cu anghinare și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, aranjați vițelul pe farfurii și lingurați sosul.