Virginia șuncă și pepene galben Chutney de mere pe runde de pâine de porumb

Virginia șuncă și pepene galben Chutney de mere pe runde de pâine de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Virginia Ham și pepene galben chutney pe pâine de porumb. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Virginia Șuncă Și Pepene Galben Chutney De Mere Pe Runde De Pâine De Porumb, Pâine de porumb cu Chutney de roșii, și Pâine de porumb cu Chutney de caise Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună untul, laptele și oul într-un castron mic, apoi adăugați la amestecul de făină de porumb și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Întindeți (sau bateți) aluatul într-un strat uniform foarte subțire într - o tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci bine unsă (de preferință folosind o spatulă offset).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când este ferm și auriu pal, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați 24 de runde din pâinea fierbinte de porumb cu tăietor de prăjituri și transferați rundele într-un raft pentru a se răci. (Rezervați pâinea de porumb rămasă pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1
Întindeți fiecare rundă cu un strat subțire de muștar și acoperiți cu câteva fâșii de șuncă și aproximativ 1 linguriță de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MuștarMuștar
șuncășuncă
1
* Rundele de pâine de porumb pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Disponibil la Edwards (800-222-4267).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista