Vinetă Franceză De Bază
Reteta de bază Franceză Vinaigrette ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Vinetă De Bază, și Vinetă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați șalotele, oțetul și 1/4 linguriță sare de mare fină; lăsați amestecul să stea 10 minute.
Bateți muștarul, apoi adăugați uleiul într-un flux foarte lent, subțire și constant, amestecând constant până când pansamentul este emulsionat. Condimentează cu sare de mare fină și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: vinaigreta poate fi preparată înainte și refrigerată, într-un recipient etanș, până la 1 săptămână.