Vinetă De Praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta de praz. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 238 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Praz aburit în Vinaigrette {poireaux Vinaigrette}, Vinetă De Praz, și Praz În Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F. Tăiați topurile verde închis din Praz, lăsând capătul rădăcinii intact.
Îndepărtați stratul exterior al aluatului. Începând cu 1 " deasupra rootend, înjumătățiți prazul pe lungime. Spălați prazul, asigurându-vă că ați curățat tot nisipul dintrestraturi. Uscați ușor pe prosoape de hârtie.
Încălziți 1 lingură de ulei și unt într-o tigaie mare,adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Se adaugă prazul,se condimentează cu sare și piper și se gătește, întorcându-se ocazional, până când este ușoraur în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinși gătiți până când aproape tot lichidul este absorbit,3-4 minute.
Adăugați 1 cană de apă, pui, cimbru și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți până când prazul estetendru, aproximativ 20 de minute.
Între timp, bateți 1 lingură de pătrunjel, Dijonmuștar, oțet și restul de 2 linguri de uleiîntr-un castron mic. Sezon vinaigrette la gustcu sare și piper.
Transferați prazul într-un platou, stropiți cuvinetă, acoperiți cu ouă și garnițicu 1 lingură de pătrunjel rămasă.
Per porție: 137 calorii, 11 grame grăsime, 7 grame carbohidrați