Vinetă Clasică

Vinetă Clasică
Vinaigretul clasic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 378 calorii, 0g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 2 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher grosieră, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinetă Clasică, Vinetă Clasică, și Vinetă Clasică.

Instrucțiuni

1
Cu partea plată a cuțitului unui bucătar mare, mash usturoi și 1/4 linguriță. sare împreună într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Într-un borcan mic cu șurub, combinați pasta de usturoi, 1 linguriță. muștar, piper și 2 linguri. oțet. (Dacă utilizați șalotă, lăsați amestecul să stea 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Adăugați ulei în borcan, acoperiți și agitați puternic până când uleiul și oțetul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Gustați și adăugați mai multă sare, oțet sau muștar, dacă doriți. Pansamentul se va păstra, la frigider, până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
5
Variații. Folosind această formulă de bază, puteți face multe alte pansamente gustoase.
6
Amestecați uleiul: pentru salate cu nuci prăjite și brânză, folosiți ulei de nucă sau alune. Uleiurile de nuci devin rapid râncede la temperatura camerei, așa că păstrați-le în frigider după ce le-ați deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Utilizați un alt acid: oțetul Balsamic este bun pentru salatele de iarnă, cum ar fi cele cu nuci, brânzeturi abundente și legume rădăcinoase. Salatele de primăvară de verdeață fragedă sau sparanghel pot fi îmbrăcate cu o vinaigretă mai blândă care folosește oțet de șampanie, iar o vinaigretă de oțet de sherry se împerechează frumos cu ciuperci sărate lemnoase. Sucul de citrice poate fi înlocuit și cu oțetul. Dacă folosiți un citrus mai dulce, cum ar fi portocalele, adăugați un pic de suc de lămâie pentru a da pansamentului o margine de tartă (gustați-l pentru a vă asigura că există suficient tang). Sucul de lămâie drept este mai blând decât oțetul și este adesea folosit într-un raport de 1 la 1 cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
Oțet De SherryOțet De Sherry
Fructe CitriceFructe Citrice
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
VinetăVinetă
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
VerziiVerzii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Încercați stir-ins: aceasta înseamnă ierburi proaspete de orice fel, sau chiar o linguriță. sau 2 tapenade, pesto, hamsie tocată sau jeleu de fructe (cum ar fi zmeura sau coacăzul). Un vârf de zahăr alb sau brun poate rotunji și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
HamsiiHamsii
CoacăzeCoacăze
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Faceți înainte: dublați sau triplați rețeta maestruvinaigreta se va păstra, la frigider, până la 1 săptămână. Uleiul se va congela, așa că lăsați pansamentul să ajungă la temperatura camerei și agitați bine înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Uscați-vă bine salata. Rotiți într-un filator de salată sau uscați cu atenție între prosoape, altfel veți avea un castron de umezeală.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Fii blând cu pansament. Utilizați mai puțin decât credeți că aveți nevoie (începeți cu 2 linguri. pentru 10 căni de salată) pentru a ajuta la menținerea salatei crocante. După ce ați aruncat și gustat, puteți adăuga întotdeauna mai multe.
3
Aruncați bine, dar ușor. Folosiți-vă mâinile curate; sunt cele mai bune instrumente pentru acoperirea completă a frunzelor fără a le învineți.
4
Permiteți spațiu. Folosiți un castron mare de cel puțin două ori mai mare decât salata. O multime de cameră face mai ușor să arunce conținutul.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Îmbracă-te în ultimul moment. Pentru cea mai crocantă salată, îmbrăcați-vă și aruncați chiar înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista