Vinetele umplute ale mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 408 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți centrul, lăsând suficientă carne în interiorul pielii, astfel încât să-și păstreze forma atunci când este coaptă. Fierbeți partea centrală scoasă până când este foarte moale, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Carne
3
Între timp, într-o tigaie medie se încălzește 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carnea de vită măcinată condimentată în tigaie și sotati până când tot lichidul său este evaporat și carnea de vită începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți carnea de vită, îndepărtând grăsimea suplimentară, inutilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Lăsați să se răcească scurt și tocați carnea de vită gătită, astfel încât să nu existe bucăți mari de carne. Într-o altă tigaie medie de sote la foc mediu se adaugă restul de 2 linguri de ulei de măsline și se sotează ceapa, ardeii și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ardei
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Într-un castron amestecați vinetele fierte, legumele, carnea de vită gătită, ierburile, 1 cană de brânză, firimiturile de pâine și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Legume
Vinete
Brânză
Ierburi
Carne De Vită
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Umpleți jumătățile de vinete scoase cu acest amestec, împărțindu-l uniform între cele 2 jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
9
Se acoperă cu roșii tocate și restul de 1/4 cană de brânză rasă, se condimentează cu sare și piper, se pune pe o tavă de cuptor cu ulei sau un vas de copt și se coace 50 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
10
Se lasă să se răcească scurt, se feliază pe lățime și se servește.