Vinetele umplute ale mamei

Vinetele umplute ale mamei
Vinetele umplute ale mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 408 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți centrul, lăsând suficientă carne în interiorul pielii, astfel încât să-și păstreze forma atunci când este coaptă. Fierbeți partea centrală scoasă până când este foarte moale, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CarneCarne
3
Între timp, într-o tigaie medie se încălzește 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de vită măcinată condimentată în tigaie și sotati până când tot lichidul său este evaporat și carnea de vită începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți carnea de vită, îndepărtând grăsimea suplimentară, inutilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Lăsați să se răcească scurt și tocați carnea de vită gătită, astfel încât să nu existe bucăți mari de carne. Într-o altă tigaie medie de sote la foc mediu se adaugă restul de 2 linguri de ulei de măsline și se sotează ceapa, ardeii și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un castron amestecați vinetele fierte, legumele, carnea de vită gătită, ierburile, 1 cană de brânză, firimiturile de pâine și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
VineteVinete
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Umpleți jumătățile de vinete scoase cu acest amestec, împărțindu-l uniform între cele 2 jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
9
Se acoperă cu roșii tocate și restul de 1/4 cană de brânză rasă, se condimentează cu sare și piper, se pune pe o tavă de cuptor cu ulei sau un vas de copt și se coace 50 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Se lasă să se răcească scurt, se feliază pe lățime și se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista