Vinete în sos de roșii
Nevoie de un fără gluten și sos primar? Vinetele în sos de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinete și sos de roșii, Vinete și sos de roșii, și Vinete Și Sos De Roșii.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele pe lungime în 1/2 in. felii groase.
Așezați pe o tigaie pentru pui.
Se unge cu unt; se presară sare și piper. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Între timp, încălziți sosul de roșii și praful de usturoi.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.