Vinete în sos de roșii

Vinete în sos de roșii
Nevoie de un fără gluten și sos primar? Vinetele în sos de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinete și sos de roșii, Vinete și sos de roșii, și Vinete Și Sos De Roșii.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele pe lungime în 1/2 in. felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Așezați pe o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se unge cu unt; se presară sare și piper. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
4
Între timp, încălziți sosul de roșii și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De RoșiiSos De Roșii
5
Stropiți peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6
Se presară cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista