Vinete Umplute În Stil Grecesc

Vinete Umplute În Stil Grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, feta, roșii de prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți 2 din vinete pe lungime, înscrieți-le pulpa adânc cu un cuțit ascuțit, având grijă să nu străpungeți pielea, iar cu un cuțit de grapefruit scoateți pulpa, rezervând-o și lăsând cochilii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Presărați cojile cu 1 linguriță de sare și răsturnați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Tăiați pulpa rezervată și vinetele întregi rămase în bucăți de 1/2 inci, într-o strecurătoare aruncați bucățile cu sarea rămasă și lăsați-le să se scurgă timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tapetați cojile cu prosoape de hârtie, periați-le cu 1 lingură de ulei și fierbeți-le pe raftul unei tigaie pentru broiler, cu pielea în jos, sub un broiler preîncălzit la aproximativ 4 inci de la căldură până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Într-o tigaie, încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Sotati ceapa si usturoiul pana devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați mielul măcinat și bucățile de vinete, bătute uscate, amestecând, până când carnea își pierde toată culoarea și vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați pătrunjelul, menta, roșiile, feta și sarea și piperul după gust și împărțiți umplutura între cochilii, adăugând-o. Prăjiți vinetele umplute într-un vas mare de copt rezistent la flacără timp de 5 minute sau până când umplutura este bubbling și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista