Vinete Umplute În Stil Grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, feta, roșii de prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți 2 din vinete pe lungime, înscrieți-le pulpa adânc cu un cuțit ascuțit, având grijă să nu străpungeți pielea, iar cu un cuțit de grapefruit scoateți pulpa, rezervând-o și lăsând cochilii groase de 1/2 inci.
Presărați cojile cu 1 linguriță de sare și răsturnați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 15 până la 30 de minute.
Tăiați pulpa rezervată și vinetele întregi rămase în bucăți de 1/2 inci, într-o strecurătoare aruncați bucățile cu sarea rămasă și lăsați-le să se scurgă timp de 15 până la 30 de minute.
Tapetați cojile cu prosoape de hârtie, periați-le cu 1 lingură de ulei și fierbeți-le pe raftul unei tigaie pentru broiler, cu pielea în jos, sub un broiler preîncălzit la aproximativ 4 inci de la căldură până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie, încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Sotati ceapa si usturoiul pana devin translucide.
Adăugați mielul măcinat și bucățile de vinete, bătute uscate, amestecând, până când carnea își pierde toată culoarea și vinetele sunt fragede.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați pătrunjelul, menta, roșiile, feta și sarea și piperul după gust și împărțiți umplutura între cochilii, adăugând-o. Prăjiți vinetele umplute într-un vas mare de copt rezistent la flacără timp de 5 minute sau până când umplutura este bubbling și aurie.