Vinete Roșii Coace

Vinete Roșii Coace
Coacerea cu roșii de vinete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 653 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de paste de păr de înger, sos de spaghete, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tomate Vinete Coace, Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, și Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o pungă de plastic, combinați făina, pesmetul și condimentul Italian. Se agită pentru a se amesteca. Într-un castron puțin adânc, amestecați ouăle și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Ar trebui să existe suficient ulei pentru a acoperi subțire fundul tigaiei. Înmuiați feliile de vinete în ou, apoi puneți-le în pungă și agitați pentru a acoperi. Prăjiți feliile în tigaie până se rumenesc pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Întindeți un strat subțire de sos de spaghete în fundul unui vas de copt pătrat de 9 inci. Se acoperă cu feliile de vinete, apoi se acoperă cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
VineteVinete
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se amestecă brânza ricotta și parmezanul; se întinde peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VineteVinete
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Se întinde sosul peste brânză și se acoperă cu felii de roșii. Acoperiți cu mai mult sos și întindeți brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
SosSos
8
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza se topește și sosul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați pastele și gătiți timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
11
Scurgere.
12
Serviți roșiile de vinete coapte peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista