Vinete Rollatini
Rollatini de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1024 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, brânză ricotta, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați feliile de vinete în ou, apoi acoperiți cu pesmet.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți vinetele pe fiecare parte până se rumenesc.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți un strat subțire de brânză ricotta pe fiecare felie de vinete.
Puneți o felie de prosciutto pe fiecare.
Rulați bine și așezați cusătura în jos într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se toarnă sosul de spaghete peste rulouri și se acoperă cu brânză mozzarella mărunțită.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și ușor rumenită.
În timp ce rulourile de vinete Se coc, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele de păr înger și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până se înmoaie.
Serviți rulouri de vinete și sos peste paste.