Vinete prăjite și sandwich-uri Pesto
Vinete prăjite și sandwich-uri Pesto este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, pesto comercial și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri De Vinete Prăjite Cu Răspândire De Fasole Albă Și Pesto De Arpagic, sandvișuri cu vinete și pesto la grătar, și Sandvișuri Sabich Cu Vinete Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță piper negru și 1/8 linguriță sare.
Așezați inele de ardei gras și felii de ceapă pe o altă foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță de piper negru rămas și 1/8 linguriță de sare.
Coaceți vinetele la 450 timp de 12 minute; întoarceți feliile.
Adăugați ardeiul gras și ceapa la cuptor cu vinete; coaceți la 450 timp de 10 minute; întoarceți ardeiul gras și feliile de ceapă.
Coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite.
Scoateți tigăile din cuptor.
Stropiți oțet balsamic peste ardei gras și ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Așezați jumătățile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 3 minute sau până când pâinea este ușor prăjită.
Scoateți jumătatea superioară a pâinii din tigaie; deoparte.
Întindeți 1 lingură pesto pe fiecare jumătate de pâine. Aranjați felii de vinete prăjite pe jumătatea inferioară a pâinii; se acoperă cu ardei gras și amestec de ceapă și se presară cu brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza; înlocuiți jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați sandvișul în 4 bucăți și serviți imediat.
Notă: pentru a prăji legumele într-un singur cuptor, utilizați ambele rafturi. Porniți vinetele pe raftul superior. Când feliile de vinete sunt întoarse, mutați-le în raftul inferior și așezați ardeiul gras și ceapa pe raftul superior.