Vinete prăjite și sandwich-uri Pesto

Vinete prăjite și sandwich-uri Pesto
Vinete prăjite și sandwich-uri Pesto este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, pesto comercial și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri De Vinete Prăjite Cu Răspândire De Fasole Albă Și Pesto De Arpagic, sandvișuri cu vinete și pesto la grătar, și Sandvișuri Sabich Cu Vinete Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță piper negru și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați inele de ardei gras și felii de ceapă pe o altă foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Stropiți cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță de piper negru rămas și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Coaceți vinetele la 450 timp de 12 minute; întoarceți feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați ardeiul gras și ceapa la cuptor cu vinete; coaceți la 450 timp de 10 minute; întoarceți ardeiul gras și feliile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tigăile din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Stropiți oțet balsamic peste ardei gras și ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
11
Așezați jumătățile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Coaceți la 450 timp de 3 minute sau până când pâinea este ușor prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți jumătatea superioară a pâinii din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
15
Întindeți 1 lingură pesto pe fiecare jumătate de pâine. Aranjați felii de vinete prăjite pe jumătatea inferioară a pâinii; se acoperă cu ardei gras și amestec de ceapă și se presară cu brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza; înlocuiți jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
16
Tăiați sandvișul în 4 bucăți și serviți imediat.
17
Notă: pentru a prăji legumele într-un singur cuptor, utilizați ambele rafturi. Porniți vinetele pe raftul superior. Când feliile de vinete sunt întoarse, mutați-le în raftul inferior și așezați ardeiul gras și ceapa pe raftul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista