Vinete prăjite în oală cu roșii și chimen
Vinetele prăjite în oală cu roșii și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 149 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus israelian cu vinete prăjite și pansament cu scorțișoară-chimen, Salată de Quinoa, vinete prăjite și mere cu vinetă de chimen, și Fasole verde cu roșii prăjite și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o caserolă mare din fontă emailată. Folosind o furculiță, înțepați vinetele în câteva locuri.
Adăugați vinetele în caserolă, acoperiți și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt carbonizate la exterior și moi în interior, aproximativ 40 de minute.
Transferați vinetele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Folosind un cuțit ascuțit, faceți o fantă longitudinală în vinete; lăsați să se scurgă timp de 10 minute. Răzuiește carnea într-un castron, aruncând pielea și orice semințe tari; se pasează într-un piure și se transferă într-o tigaie mare.
Folosind partea unui cuțit mare, zdrobiți usturoiul într-o pastă grosieră cu 1 linguriță de sare.
Adăugați pasta în tigaie împreună cu roșiile, uleiul de măsline, pătrunjelul, coriandrul, boiaua, chimenul și cayenne. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se evapora tot lichidul, aproximativ 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.