Vinete Pentru Copii Neumplute

Vinete Pentru Copii Neumplute
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Vinetele pentru Bebeluși neumplute ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 293 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți la îndemână ienibahar, piper cayenne, semințe de in măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi semințele de in măcinate, puteți urma acest fel principal cu Ciocolata Chip Afine In Cookie-Uri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Vinete Condimentate Pentru Copii, Vinete Umplute Pentru Copii (Imam Bayaldi), și Vinete umplute pentru bebeluși cu umplutură de miel.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile într-un coș cu aburi și aburiți-le timp de 10 minute sau până când feliile sunt înmuiate, dar încă suficient de ferme pentru a fi manipulate. Nu gătiți prea mult. Se lasă deoparte să se răcească. În timp ce vinetele aburesc, puneți lintea într-o cratiță cu 3 căni de apă. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul și fierbeți până când sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 20-30 de minute. Când au terminat, scoateți-le de pe foc, adăugați o linguriță de sare, dacă doriți, și lăsați-le să stea în apa de gătit până când este nevoie. Într-o tigaie mare, antiaderentă, se fierbe ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile, boiaua, ienibaharul, chimenul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Scurgeți lichidul din linte și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați piper cayenne după gust (am folosit aproximativ 1/8 linguriță pentru versiunea mea blândă). Gatiti la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
6
Adăugați pătrunjelul, menta, sucul de lămâie și sarea după gust. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pulverizați ușor un vas de copt pătrat de 8 inci cu ulei de măsline. Tapetați fundul vasului cu jumătate din feliile de vinete. Puneți jumătate din amestecul de linte peste feliile de vinete. Repetați cu vinetele și lintea rămase. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți acoperit timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți folia de aluminiu și coaceți neacoperit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Combinați firimiturile de pâine cu pătrunjelul și semințele de in opționale și presărați-le uniform deasupra caserola. Pulverizați ușor cu ulei de măsline și reveniți la cuptor. Gatiti pana cand blatul este maro mediu, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Semințe De InSemințe De In
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați în aproximativ 6 pătrate și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista