Vinete Pentru Copii Neumplute

Vinete Pentru Copii Neumplute
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Vinetele pentru Bebeluși neumplute ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 293 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți la îndemână ienibahar, piper cayenne, semințe de in măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi semințele de in măcinate, puteți urma acest fel principal cu Ciocolata Chip Afine In Cookie-Uri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Vinete Condimentate Pentru Copii, Vinete Umplute Pentru Copii (Imam Bayaldi), și Vinete umplute pentru bebeluși cu umplutură de miel.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile într-un coș cu aburi și aburiți-le timp de 10 minute sau până când feliile sunt înmuiate, dar încă suficient de ferme pentru a fi manipulate. Nu gătiți prea mult. Se lasă deoparte să se răcească. În timp ce vinetele aburesc, puneți lintea într-o cratiță cu 3 căni de apă. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul și fierbeți până când sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 20-30 de minute. Când au terminat, scoateți-le de pe foc, adăugați o linguriță de sare, dacă doriți, și lăsați-le să stea în apa de gătit până când este nevoie. Într-o tigaie mare, antiaderentă, se fierbe ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați roșiile, boiaua, ienibaharul, chimenul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Scurgeți lichidul din linte și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați piper cayenne după gust (am folosit aproximativ 1/8 linguriță pentru versiunea mea blândă). Gatiti la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
6
Adăugați pătrunjelul, menta, sucul de lămâie și sarea după gust. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pulverizați ușor un vas de copt pătrat de 8 inci cu ulei de măsline. Tapetați fundul vasului cu jumătate din feliile de vinete. Puneți jumătate din amestecul de linte peste feliile de vinete. Repetați cu vinetele și lintea rămase. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți acoperit timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți folia de aluminiu și coaceți neacoperit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Combinați firimiturile de pâine cu pătrunjelul și semințele de in opționale și presărați-le uniform deasupra caserola. Pulverizați ușor cu ulei de măsline și reveniți la cuptor. Gatiti pana cand blatul este maro mediu, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Semințe De InSemințe De In
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Tăiați în aproximativ 6 pătrate și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista